Σοκάρουν τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος σε μαθήτριές του

Στον ανακριτή ο δάσκαλος που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά τα κορίτσια

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 47χρονος δάσκαλος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε σεξουαλικά μηνύματα μέσω facebook, skype και viber σε μαθήτριες του δημοτικού. 

Ο 47χρονος, ο οποίος δίδασκε σε σχολείο παραλιακού δήμου της νοτιοανατολικής Αττικής, φέρεται να παρενοχλούσε τρεις μαθήτριες. 

Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες δημοτικού

Ο ίδιος, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι πατέρας μιας μαθήτριας της τετάρτης δημοτικού κι ενός ακόμα ανήλικου αγοριού. 

Γονείς των μαθητριών, που είναι κάτω των δέκα ετών, έκαναν καταγγελία στην αστυνομία κι έτσι ο δάσκαλος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του. 

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του δασκάλου

Όλα ήρθαν στο φως όταν τα τρία κοριτσάκια έδειξαν τα αδιανόητα μηνύματα του δασκάλους τους σε συμμαθητές τους. Κάποια από τα παιδιά που είδαν τα μηνύματα, το είπαν στους γονείς τους, ενώ ένας πατέρας φέρεται να αντέδρασε σε βάρος του δασκάλου. 

Ο διάλογος του δασκάλου στο viber με μαθήτριά του

Αποτροπιασμό προκαλεί η στιχομυθία που φέρεται να είχε ο 47χρονος δάσκαλος με ανήλικη μαθήτριά του στο viber, η οποία ήρθε στο φως. 

-Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι.
-Τι είναι αυτά που λέτε κύριε... (το όνομα του δασκάλου);
-Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις...

Σε άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων με μαθήτριά του φέρεται να ανέφερε:

-Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ.
-Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι.
-Αλήθεια λέω θα είμασταν μαζί. 

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του δασκάλου πήραν ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει παρενοχλήσει κι άλλα μικρά κορίτσια. 

Στην κατάθεσή του ο ίδιος ανέφερε ότι πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα.

«Τα κορίτσια με προσέγγισαν, μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Τα μηνύματα φέρεται να τα έστελνε εδώ και 10 ημέρες.

Πατέρας παιδιού για σεξουαλική παρενόχληση: «Είναι αρρώστια»

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open μίλησε ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που πήγαιναν στο δημοτικό σχολείο, όπου δίδασκε ο δάσκαλος. 

«Το παιδί μου δεν είναι στην ίδια τάξη με αυτό τον δάσκαλο, αλλά εφόσον έμαθα για την συγκεκριμένη υπόθεση της ασέλγειας, έσπευσα να μάθω αν έχει πειράξει το παιδί. Το παιδί μου είπε ότι δεν το είχε πειράξει, αλλά είχε συνεχώς κεράσματα. Δεν είχα ασχοληθεί περαιτέρω τότε, γιατί πίστευα ότι είναι ένας καλός δάσκαλος που κερνάει τα παιδιά», είπε.

Σε ερώτηση για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, ο πατέρας τόνισε πως οι γονείς θα κινηθούν νομικά, ενώ εξήγησε πως ο κατηγορούμενος είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών. 

«Με εμποδίζει να σκέφτομαι ότι τα παιδάκια ίσως να λένε ψέματα, επειδή υπάρχουν μηνύματα. Είναι αρρώστια. Πρέπει να μείνει στην φυλακή», τόνισε. 

Μάλιστα ερωτηθείς γιατί τα παιδιά σε τόσο μικρή ηλικία έχουν κινητό και πρόσβαση σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας εξήγησε πως με την τηλεκπαίδευση τα πράγματα άλλαξαν και πολλά παιδιά αναγκάζονταν να επικοινωνούν με τους δασκάλους τους με αυτό τον τρόπο για τη διαδικασία του μαθήματος. 

Από τη στιγμή που έγιναν οι καταγγελίες δόθηκε εντολή από το υπουργείο Παιδείας να μην ξαναμπεί σε τάξη ο 47χρονος, ως προληπτικό μέτρο, προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με μαθητές μέχρι να διευθετηθεί πλήρως η υπόθεση. 

Όπως λένε από το υπουργείο Παιδείας, αν διαπιστωθεί ότι συνέβησαν όσα καταγγέλλονται, θα τηρηθούν στο έπακρο και άμεσα όσα προβλέπονται από την νομοθεσία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top