Μαλβίνα: Η πένα και το ταμπεραμέντο της ΛΕΙΠΟΥΝ περισσότερο από ποτέ- Ένα διαφορετικό ΑΝΤΙΟ

Η φεμινίστρια που αγαπούσε πολύ τους άντρες σήμερα θα γινόταν 65 ετών

Μαλβίνα: Η πένα και το ταμπεραμέντο της ΛΕΙΠΟΥΝ περισσότερο από ποτέ- Ένα διαφορετικό ΑΝΤΙΟ

Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 1952 όταν η ανατρεπτική Μαλβίνα Κάραλη γεννήθηκε. Μία γυναίκα διαφορετική, ιδιαίτερη, που όλοι ξέρουν με το μικρό της όνομα.

18_30_1.jpg
Δεν έγινε γνωστή λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης… ήταν πάντα όμορφη αλλά με έναν μοναδικό τρόπο. Τα μαύρα κοντοκουρεμένα της μαλλιά, τα έντονα φρύδια της, το κόκκινο κραγιόν αλλά και το σαρκαστικό της χιούμορ ήταν αυτά που παρατηρούσε αμέσως κάποιος στη Μαλβίνα…

«Τα μαύρα μαλλιά υποδηλώνουν ανδρισμό, θάρρος, ευθύτητα και δραστηριότητα. Αν τα μαύρα μαλλιά γίνουν μόδα ο κόσμος θα ζήσει καλύτερα».

Μία γυναίκα κυριευμένη από πάθος για ζωή, γράμματα και έρωτα… πολύ έρωτα! «Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα» είχε πει.
BLACK MALVINA.jpg
Δεν είναι τυχαίο ότι είχε παντρευτεί τρείς φορές ενώ είχε αποκτήσει και τρία παιδιά. Αγάπησε και αγαπήθηκε… σε μία ζωή γεμάτη από έντονές στιγμές και πολλά σκαμπανεβάσματα!

«Μόνο αυτούς που με τρόμαζαν αγάπησα. Ίσχυε για μένα το αρχαιοελληνικό «είναι τρομερό να πέσεις στα χέρια ζωντανού Θεού». Aπό την άλλη μεριά, ήταν και οι μόνοι που με ενδιέφεραν».

Την Μαλβίνα ή την αγαπούσες ή την μισούσες. Δεν της ταίριαζαν τα ενδιάμεσα. Εκείνη, μιλούσε πάντα ανοιχτά για όλα. Για αυτό μας άρεσε, μας αρέσει και θα μας αρέσει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

«Ο άντρας πρέπει να έχει αντίληψη του κόσμου για να συνεχίζεις εσύ να ζεις ξέγνοιαστα. Αυτή είναι, ίσως, η πιο φεμινιστική αρχή».

59897-131231.jpg
Κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει πιστό κοινό (και εγώ ανάμεσα σε αυτούς από πολύ μικρή ηλικία). Σε μία εποχή που η ιδιωτική τηλεόραση ήταν στα φόρτε και τα κιτς της… εκείνη έκανε και πάλι τη διαφορά!

Παρουσίασε το σατιρικό δελτίο… Τα έχωνε σε όλους και για όλα με έναν τρόπο απίστευτο και ταυτόχρονα τόσο Μαλβινικό! Άλλωστε δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της… Μαλβίνα είναι μόνο μία!

«Πρώτη απ’ όλους εγώ το ξέρω πως κάνω την έξυπνη και πως είμαι τσάμπα μάγκας και πάντα θα είμαι τσάμπα μάγκας».

Αν ζούσε σήμερα θα γινόταν 65 χρονών όμως δυστυχώς στις 7 Ιουνίου του 2002 έχασε τη μοναδική αλλά και την πιο σημαντική μάχη που είχε δώσει… αυτή με τον καρκίνο! Μέχρι και την τελευταία της στιγμή… έγραφε.

malvina.medium.jpg
Άφησε την τελευταία της πνοή αθόρυβα… όπως έκανε πάντα! Βλέπεις, μία έξυπνη γυναίκα με έντονη προσωπικότητα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να φανεί.. παρά μόνο το μυαλό και την ψυχή της.

«Ο ταλαντούχος άνθρωπος, ότι κι αν κάνει, το κάνει εμπνευσμένα. Και η Κόλαση να σε περιμένει μαζί του, θα είναι μια παραδεισένια Κόλαση. Ενώ από τον ατάλαντο άνθρωπο να μην περιμένεις τίποτα καλό. Και ο Παράδεισός του ανούσιος».

malvina_karali.jpg
Α, ρε Μαλβίνα μας λείπεις πολύ σήμερα… Σε έχουμε μεγάλη ανάγκη! Χρειαζόμαστε το δελτίο σου αυτή την εποχή σε αυτή τη χώρα… Χρειαζόμαστε εσένα!

«Εγώ γλίτωσα και δεν είμαι πλέον σαν κι εσάς. Και χόρτασα. Και λεφτά. Και οικογένεια κι αγάπη. Κυρίως αγάπη. Εγώ, που μέχρι πέρυσι, αν με άγγιζες ακόμα και εξ αποστάσεως, ούρλιαζα «πίσω μου σ΄έχω σατανά». Εγώ χόρτασα. Ένα χειμώνα αγάπη. Μια άνοιξη ελπίδα. Κι ένα καλοκαίρι προοπτική. Ολόκληρο προοπτικές. Εγώ, η ξεγραμμένη. Χρειάστηκε να ξεγραφτώ για να μπορέσω και να συμμορφωθώ και να αγαπήσω και να αγγίξω και να ανταποδώσω και τα πάντα».

Eπιμέλεια: Αλέκα Νικόλα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top